Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony δοκιμάζει την εμφάνιση των captures από το PS5 στο κινητό σας τηλέφωνο για άμεσο share

*
Η Sony αναγνωρίζει ότι έχασε από την κόντρα με το Facebook για το άμεσο share περιεχομένου στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι προσπαθεί να φέρει το περιεχόμενο με άλλο τρόπο στους παίκτες. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκινάει να δοκιμάζει μια διαδικασία, κατά την οποία τα captures (εικόνες και videos) που γίνονται από τον χρήστη στο PS5 θα εμφανίζονται και στο PlayStation App. Το σχετικό υλικό θα παραμένει στην εφαρμογή για 14 μέρες αφού δημιουργηθεί στο PS5 και δεν θα απαιτείται κάποια συνδρομή στο PlayStation Plus για την υπηρεσία αυτή. Τα videos μπορούν να έχουν ανάλυση έως και 1920x1080 και αν διαγραφεί κάτι από την κονσόλα, θα είναι ακόμη διαθέσιμο μέσω του app για τις 2 εβδομάδες. Στην παρούσα φάση οι δοκιμές ξεκίνησαν σε ΗΠΑ και Καναδά και μένει να δούμε πότε θα έρθουν και προς τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*